Geld & ik » Tips

Tip categorieën

 • ActiviteitenActiviteiten
  Geen geld maar wil je toch leuke dingen doen? Tips daarvoor vind je hier. De leukste tips krijg je van andere kinderen die hun idee hebben getekend in een strip! Heb je zelf een tip voor andere kinderen, dan kun je die hier natuurlijk ook kwijt.
 • Geld verdienenGeld verdienen
  Wat kun jij doen om zelf geld te verdienen? Klusjes, een krantenwijk, je eigen museum op je slaapkamer, je spullen verkopen, en nog veel meer manieren. Je gouden tip om geld te verdienen kun je hier ook toevoegen.
 • SpullenSpullen
  Te weinig geld om die dure broek te kopen? Hoe kom je toch aan die game of aan dat boek? Tips om aan bepaalde spullen te komen vind en geef je hier.
 • Gezond met geldGezond met geld
  Omgaan met geld is altijd lastig, hoe voorkom je dat je in de problemen komt? De beste tips om geldproblemen te voorkomen ofwel financieel gezond te blijven vind je hier.

Informatie

categorie afbeelding
In deze rubriek kun je tips delen met andere gebruikers van geld & ik. Heb jij een gouden tip? Deel hem met de wereld!

Voeg hier je eigen tip toe!

Uitgelicht

 • TipsActiviteitenZwemmen, picknicken en naar het park
  Britt (15) over wat je kunt doen als je weinig geld hebt: "In de zomer kun je naar buiten. In onze buurt heb je heel veel water waar je kunt zwemmen. Je kunt picknicken of naar het park toe. En er is nog veel meer waar ik nu niet op kom." Lees verder…
 • biebBibliotheek
  Kinderen en jongeren tot en met 18 jaar zijn gratis lid van de bibliotheek. Dat betekent: eindeloos veel boeken, cd’s, dvd’s en games lenen en lezen zonder te betalen. En dat niet alleen: in de bibliotheek kun je ook gebruik maken van computers met draadloos internet, en ook worden er vaak leuke activiteiten georganiseerd. Lees verder…