Geld & ik » Columns » Geld verdienen

Column

Geld verdienen

Annehhx ▪ op 10 maart 2014
Hei lezer, dit is mijn eerste keer met de blog en het eerste onderwerp is: ‘Wat moet je doen als je wat wilt en je hebt het geld niet?’. Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen, je kan klusjes doen, zoals een auto wassen het grasmaaien of stofzuigen? Maar wat dacht je van met je beste vriend/ vriendin cup cakes maken en verkopen langs de deuren, of taart of cake of lekkere hapjes. Dan heb je en een leuke middag met je vriendin of vriend en je hebt wat geld verdiend, 2 vliegen in 1 klap :P. Je kan ook vragen of je ouders, familie of vrienden een voorschot willen geven en dat je het later terugbetaalt. Maar wat natuurlijk ook kan is gaan werken, bij een supermarkt of misschien ken je iemand met een bedrijfje waar je kan gaan werken. En bij supermarkten hoor je meestal 14 te zijn om daar te mogen werken, maar je zou als je een oudere broer of zus hebt van die leeftijd kunnen vragen of hij/zij een krantenwijkje neemt en dat jij haar daar mee helpt en dus de helft van het geld krijgt per maand. Wat ook heel erg handig is, is dat je ongeveer 1/3 van je geld spaart. Dat is vooral erg handig als je graag iets wil wat te duur is en waar je dus voor spaart maar je kan het ook gewoon sparen en als je wat leuks ziet dat je dan toch geld hebt, altijd handig! Verder is er ook van alles en nog wat op het internet te vinden, hebben jullie nog vragen? Hieronder kan je je vraag geven of een idee voorde volgende keer.

Reageren

Om te reageren moet je eerst inloggen. Geen account voor geld & ik? Maak snel een gratis account aan! Je kunt dan ook meepraten in het forum en vragen stellen aan deskundigen.

Reacties

 • Avatar van Vanniehof
  Vanniehof op 27 juli 2017
  Je kunt ook oppassen. Leuk!

 • Avatar van Mo
  Mo op 14 maart 2014
  Ha Annemarie, leuke eerste blog! Waar verdien jij zelf geld mee? Ik zou wel meer willen weten over sparen.. spaar jij zelf ook voor iets? Misschien kun je daar volgende keer wel wat over schrijven!! Lijkt me leuk om meer van je te lezen. Doei! Gr Mo

Over Annehhx

fotoheyy , ik ben ANNEMARIE :) en ik ben 12 jaar oud. Ik zit op de Leonardo Da vinci school, Groep8! & ik heb een blog op deze websitee . hopelijk vinden jullie het wat :)
xoxo
 • AvatarGeld lenen
  Annehhx ▪ op 20 mei 2014
  Wat moet je doen als je van iemand geld hebt geleend maar, je het niet terug kan betalen? Lees verder…
 • AvatarSparen
  Annehhx ▪ op 20 maart 2014
  Annemarie haar tweede blog gaat over sparen... Maar is ze daar zelf wel zo goed in?! Lees snel verder. Lees verder…
 • AvatarGeld verdienen
  Annehhx ▪ op 10 maart 2014
  Annemarie blogt over alles wat met geld te maken heeft! In haar eerste blog schrijft ze over: 'wat moet je doen als je wat wilt en je hebt het geld niet?' Lees verder…